δείκτης ιστοχώρου

Γλυπτό

Antonio Gaudí Έναρξη εδώ Δομικό γλυπτό από την ανωτέρω λίστα

Court Johnson Έναρξη εδώ Παραγωγικός και ποικίλος γλύπτης Καλιφόρνιας.

Isabelle Valfort Έναρξη εδώ Δυναμική εργασία από μια κατοικία των καλλιτεχνών στη Γαλλία.

*****

Το σιδηρο τσιμέντο είναι μια πρόσθετη μέθοδος γλυπτού. Το γλυπτό πετρών περιλαμβάνει την αφαίρεση του υλικού και αναφέρεται ως subtractive γλυπτική μέθοδος. Ferrocement είναι ασβεστοκονίαμα σμιλευμένο armature χάλυβα και καλωδίων. Η εργασία τέρματος αρχίζει με το χάλυβα. Συνεχίζει μέσω της επιφάνειας ασβεστοκονιάματος να χρωματίζει, λείανση, στίλβωση, και οποιου δήποτε άλλες δημιουργικές ωθήσεις εμφανίζονται. Μια τελειωμένη επιφάνεια ασβεστοκονιάματος είναι αρκετή.

Το πλαίσιο χάλυβα και καλωδίων που χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει και να ενισχύσει ένα γλυπτό ασβεστοκονιάματος είναι γνωστό ως armature. Αυτή η λέξη χρησιμοποιείται επίσης για τον εσωτερικό πυρήνα οποιουδήποτε χειροποίητου αντικειμένου που γίνεται από το σιδηρο τσιμέντο. Μια βάρκα ήταν πρώτο armature που έγινε σε ένα λειτουργικό προϊόν αντί της τέχνης (ήταν μια βάρκα για το ζωολογικό κήπο του Αμστερνταμ). Αυτή η μικρή, να περιοδεύσει φορτηγίδα χτίστηκε στο μέσο δέκατο έννατο αιώνα. Χρησιμοποιήθηκε μέχρι πρόσφατα. Το σιδηρο τσιμέντο δεν είναι ένα νέο υλικό.

Το ασβεστοκονίαμα τσιμέντου μπορεί να εργαστεί σε μια άργιλος-όπως foamy ολίσθηση. Αυτό παίρνει πολλή πρακτική. Ο συγχρονισμός και η θερμοκρασία συσχετίζονται σημαντικοί και. Πιέστε χρονικά εάν είναι καυτό. Περιμένετε έως ότου είναι το υλικό αναμένει όταν ο καιρός είναι δροσερός. Βάλτε σε ένα δοχείο του καφέ εάν είναι κρύο (να είστε επάνω πρώην). Τα χρώματα μπορούν επίσης να εισαχθούν σε αυτό το σημείο. Έχουν τα γνωστά ονόματα όπως το ακατέργαστο umber, τη μμένη σιέννα, και το μπλε κοβαλτίου. Οι χημικές χρωστικές ουσίες είναι μερικές φορές χρήσιμες αφότου το ασβεστοκονίαμα έχει γίνει σκληρό. Τα χρώματα τείνουν να εξασθενίσουν. Γρήγορα ξεράνετε μια δοκιμή χρώματος με τη θερμότητα για να δείτε την ξηρά σκιά.

Το πλήθος χρωμάτων επεκτείνεται από τον απλό χρωματισμό σε μια σημαντική νωπογραφία.

Να είστε άγρυπνος για την άμμο που πλένεται στο λασπώδες ύδωρ να περιέχει το αντιδραστικό υλικό που θα επηρεάσει τη μακροζωία και τη σκληρότητα.

Σημείωση: Το σκληρό ασβεστοκονίαμα είναι όπως τη σκληρή πέτρα. Ο ήχος του κρότου δύο κομματιών του σιδηρο τσιμέντου είναι παρόμοιος με τον ήχο που γίνεται από ένα σκληρό ξύλινο όργανο κρούσης. Ένας θαμπός γδούπος χαρακτηρίζει μια αποτυχημένη δοκιμή. Επίσημοι αριθμοί εφαρμοσμένης μηχανικής corollate ακριβώς με αυτήν την υγιή σειρά.

Η κατανόηση armature είναι το κλειδί στη σιδηρο γνώση τσιμέντου. Το μέρος τσιμέντου δεν είναι κανένας διαφορετικός από οποιοδήποτε μίγμα ασβεστοκονιάματος καλής ποιότητας.

Το ίδιο armature είναι όπου η εργασία τέρματος αρχίζει με όλο το σιδηρο τσιμέντο. Πολλοί χρόνος και προσπάθεια πηγαίνουν armature υπάρχουν συχνά περιοχές όπου είναι δύσκολο να γίνει το ασβεστοκονίαμα να διαπεράσει ακόμα και όταν όλες οι πλευρές είναι ανοικτές. Το ασβεστοκονίαμα πρέπει να ωθηθεί προσεκτικά armature χάλυβα έτσι ώστε δεν υπάρχει κανένα κενό.

Το ενωμένο στενά καλώδιο κάμπτεται εύκολα σε μια κατεύθυνση. Τα σύνθετα κυρτά αεροπλάνα είναι προβληματικά. Σκεφτείτε για την ταπετσαρία και το ράψιμο. Η κοπή των ακρών του ενωμένου στενά καλωδίου το βοηθά για να βάλει το επίπεδο. Να κάμψει κάθε λίγο καλώδιο στο επιθυμητό αεροπλάνο του καλωδίου είναι ένα άλλο techique. Οι δεσμοί καλωδίων γίνονται με τις πένσες. Κάμψτε τον κόμβο από τη μέση με τις πένσες μύτης βελόνων. Έναρξη στη μέση των καμπυλών και της εργασίας εξωτερικά.

Το ύδωρ μπορεί να φέρει τις αντιδραστικές χημικές ουσίες. Είναι σοφό να είναι μαθαίνει για τη μακροζωία του τοπικού σκυροδέματος σε σχέση με το ύδωρ χρησιμοποιούμενο. Το θερμά ύδωρ, η άμμος, και το τσιμέντο μπορούν να οδηγήσουν στη γρήγορη σκλήρυνση και λίγο χρόνο απασχόλησης. Ο κρύος καιρός μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο πρόβλημα. Υπάρχουν χημικές ουσίες που μπορούν να καθυστερήσουν ή να επιταχύνουν το χρόνο θεραπείας. Αυτές οι χημικές ουσίες εισάγουν μια άλλη καμπύλη εκμάθησης στο συγχρονισμό της εργασίας.

Είναι δυνατό να περιοριστεί η περιεκτικότητα σε χάλυβα αρκετά και να υπάρξει ακόμα ένα προϊόν που μπορεί να θεωρηθεί σιδηρο τσιμέντο. Κάποιος πρέπει να γνωρίσει ότι η πιό στενή αναλογία στο καλώδιο και το χάλυβα, (σιδηρο) και τσιμέντο, είναι φίμπεργκλας και ρητίνη. Αυτά τα δύο υλικά είναι παρόμοια για τη διανοητικές σύγκριση και την απεικόνιση. Έχουν επίσης ένα σχεδόν ίδιο μέτρο της ελαστικότητας. Γίαυτό αυτά τα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα πράγματα όπως sailboat, βουτώντας έναν πίνακα, ή ένα καγιάκ αγώνα. Το σιδηρο τσιμέντο είναι το καλύτερο για το γλυπτό.

μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Ένας τυποποιημένος τέμνων φανός, ενώνοντας στενά αέριο άκρες, και ένας οξυγονοκολλητής τόξων είναι χρήσιμα εργαλεία για τις μεγάλες εργασίες. Μάθετε για τα δαχτυλίδια γουρουνιών στον οδηγό κατασκευής αυτής της περιοχής, είναι σημαντικά για τα μεγαλύτερα προγράμματα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να μάθει να ενώνει στενά με τον τέμνοντα φανό. Αυτό αποφεύγει τα εργαλεία συγκόλλησης. Αυτή η ικανότητα μετατρέπει το φανό σε κάτι ανάλογο με το μολύβι και τη γόμα.

Τα χρώματα είναι μια σκόνη που είναι είτε πωλημένος όγκος είτε στα μικρά κιβώτια. Η επιλογή από τα μαζικά δοχεία παρέχει συνήθως τη μέγιστη σειρά επιλογής χρώματος. Τα χρώματα μπορούν να αναμιχθούν στο ασβεστοκονίαμα ή να εφαρμοστούν τρίβοντας τη μορφή τέρματος με ένα σφουγγάρι. Τα σφουγγάρια πρέπει να καθαριστούν συνεχώς στο ύδωρ ξεβγαλμάτων, αυτό αφαιρεί τα μεγάλα σιτάρια άμμου. Τα ορατά μεγάλα σιτάρια μπορούν να σκουπιστούν από την επιφάνεια με ένα καθαρό σφουγγάρι. Καθαρίστε το σφουγγάρι στο καθαρό ύδωρ συχνά.

Πρόσθετο πλούσιο ασβεστοκονίαμα (το 1:2 ±) τείνει να στενεψει γρηγορότερα και αναγκάζει την επιφάνεια για να κάνει μικρός, ρωγμές "κοχυλιών αυγών". Το Antonio Gaudν χρησιμοποίησε αυτό το φαινόμενο ξέροντας ότι τα χρώματα θα μετανάστευαν προς τη γρηγορότερη εξάτμιση στις μικρές ρωγμές ως υλικό που θεραπεύεται και ξηρό.

Οι ιδέες που κερδίζονται από την ανάγνωση για τη σιδηρο κατασκευή τσιμέντου στο "οδηγό κατασκευήσ" θα βοηθήσουν το γλύπτη.

Υπάρχει μια πρόσθετη σιδηρο τεχνική σχηματοποίησης τσιμέντου για να γνωρίζει. Αυτό είναι μια πρόσθετη τεχνική γλυπτών. Οι φραγμοί ή οι πλάκες αφρού διαμορφώνονται σε έναν εσωτερικό πυρήνα επάνω στον οποίο σιδηρο armature τσιμέντου χτίζεται. Τα μικρά τμήματα του πλέγματος καλωδίων συνδέονται με το γλυπτό αφρού από το καλώδιο που ωθείται μέσω του αφρού σε ένα άλλο κομμάτι του πλέγματος καλωδίων στην αντίθετη πλευρά. Το πρόσθετο ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων μπορεί να συνδεθεί με τα μικρά μπαλώματα όταν είναι ασφαλή. Αφότου armature είναι πλήρες, το ασβεστοκονίαμα εφαρμόζεται όπως συνήθως. Η φόρμα χάνεται μέσα στο τελικό προϊόν. Κάποιος μπορεί να παραγάγει σχεδόν τίποτα διανοητό χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα. Δεν είναι μια σαφής επιλογή εάν κάποια πρέπει να λειτουργήσει από έναν πυρήνα αφρού επειδή κάποιος δεν μπορεί να ενώσει στενά ένα γλυπτό με τον αφρό μέσα σε τον. Ο αφρός μπορεί να τοποθετηθεί στις μεγαλύτερες κοίλες περιοχές ενωμένα στενά armatures (όπως τη ναυπήγηση ενός σκάφους σε ένα μπουκάλι).

Καθένας με τις πρόσθετες ερωτήσεις που δεν εξετάζονται σε αυτό το συνοπτικό άρθρο πρέπει να διαβάσει τα τμήματα κατασκευής αυτού του ιστοχώρου. Είναι μια καλή ιδέα να διαβαστούν αυτά τα θέματα πριν από τη συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων. Το webmaster ξέρει ότι οι γλύπτες δεν προγραμματίζουν να χτίσουν τα υδραγωγεία κ.λπ.... Αυτά τα τμήματα, εντούτοις, παρέχουν τη διορατικότητα στις βασικές αρχές.

Η αύξηση αυτού του άρθρου ενθαρρύνεται από τη συμβολή των ιδεών, των ανακαλύψεων, και των ερωτήσεων του γλύπτη. Παρακαλώ στείλετε τις εικόνες και τις συνδέσεις.

Η βοήθεια επεκτείνει αυτό το τμήμα:

Προτείνετε μια φωτογραφία ή μια σύνδεση